Netflix-Nederland.nl

Netflix is pas drie jaar in Nederland, toch kun je het al bijna niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. De streamingdienst heeft televisie kijken veranderd en de lineaire televisie flink in de verdrukking gebracht. Op Netflix-Nederland.nl wordt sinds de lancering van Netflix in ons land volop bericht over de dienst.

Nederland was snel overtuigd

In de zomer van 2013 maakte Netflix bekend om naar Nederland te komen. Na Groot-Brittannië en de Scandinavische landen waren we daarmee één van de eerste landen in Europa. Het bleek een gouden zet van de video on demanddienst. Na de lancering in september was er een aantal maanden van twijfel. Want was het aanbod wel groot genoeg en waarom zou ik gaan betalen voor films en series die ook (illegaal) gedownload konden worden. Rond de kerstperiode sloeg dat gevoel om. Het gemak van Netflix ging als een lopend vuurtje rond. Nieuwe series werden ontdekt zoals House of Cards en Orange is the New Black. Inmiddels is Netflix een grote speler in ons land.

Officieuze fan- en informatiesite

Op Netflix-Nederland.nl wordt dagelijks bericht over alles rondom de dienst. Denk daarbij aan het nieuwe aanbod van films, series en documentaires die dagelijks verschijnen. Daarnaast nieuws over de dienst en series van Netflix. Er worden namelijk steeds meer Netflix Originals uitgegeven. Tevens zijn er vaste rubrieken, een weekoverzicht, een nieuwsflits en veel achtergrondinformatie. Want hoe krijg je Netflix op je televisie, hoe pas je instellingen aan en wanneer kun je een nieuw seizoen van je favoriete serie verwachten? Dit alles is op de officieuze fan- en informatiesite te vinden.

Bezoek Netflix-Nederland.nl

Dartinfo.nl

Darts is weer helemaal hot in Nederland. Michael van Gerwen is niet te stoppen en de nummer één van de wereld. Raymond van Barneveld staat nog altijd aan de top en Jelle Klaasen tikt de top tien van de wereld aan. Tevens breken er veel Nederlandse talenten door bij de PDC.

PDC Darts

Dartinfo.nl volgt alle verrichtingen van de darters binnen de PDC. De Professional Dars Corporation heeft de macht in dartsland de afgelopen twintig jaar steeds strakker in handen gekregen. Inmiddels spelen alle topspelers bij de PDC, zoals Van Barneveld, Van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Adrian Lewis, James Wade, Peter Wright en ga zo nog maar even door.

Dartinfo.nl

Dartinfo.nl volgt al een kleine tien jaar PDC Darts op de voet. Verslagen van alle wedstrijden, nieuws, voorbeschouwingen en analyses. Daarnaast zijn in de database van Dartinfo.nl de uitslagen van alle televisietoernooien van de afgelopen vijftien jaar terug te vinden en hebben alle spelers hun eigen pagina met de al hun gegevens, de laatste uitslagen en een erelijst.

Bezoek Dartinfo.nl

TweedeDivisie.org

TweedeDivisie.org is de opvolger van Topklasser.nl. De Topklasse is in 2010 opgericht, toen werden de beste amateurvoetbalclubs uit de Zaterdag en Zondag Hoofdklasse samengebracht in de Topklasse Zaterdag en Zondag. De 32 grootste amateurclubs streden jaarlijks om de landstitel. De competitie was tevens ontstaan om een doorstroming te krijgen tussen het betaalde voetbal en het amateurvoetbal. Uiteindelijk moest er een perfecte piramide ontstaan waarbij de kampioenen van de Topklasse promoveren naar de Eerste Divisie, maar het liep anders.

Nieuwe voetbalpiramide

De clubs uit de Topklasse bleken niet happig om te promoveren en maakten dan ook geen gebruik van het promotierecht. De KNVB heeft dan ook ingegrepen en een nieuwe voetbalpiramide uitgerold. Vanaf 2016-2017 is er een Tweede Divisie in het leven geroepen. De beste zeven clubs uit de Topklasse Zaterdag en de beste zeven clubs uit de Topklasse zijn aangevuld met vier beloftenploegen. Door het ingevoerde licentiesysteem komt er nu een verplichte promotie naar het betaalde voetbal. De Topklasse is omgedoopt naar Derde Divisie, waardoor ook wij mee zijn gegaan met de tijd.

Op de voet gevolgd

Op TweedeDivisie.org wordt de competitie op de voet gevolgd en is er tevens volop aandacht voor de Derde Divisie. Zowel met dagelijks nieuws, verslagen, klassementen, uitslagen en statistieken. Daarnaast heeft iedere club zijn eigen pagina waar alle relevante informatie terug te vinden is. Ook wordt er een overzichtelijk transferoverzicht en een trainerscarrousel bijgehouden.

Bezoek TweedeDivisie.org

NetflixInBelgie.be

Netflix is de wereld aan het veroveren en in het najaar van 2014 was ook België aan de beurt. De streamingdienst lanceerde in één week tijd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg én dus in België. Het was het startschot voor NetflixInBelgie.be.

Zusje van Netflix-Nederland.nl

Nederland werd een jaar eerder aangedaan door Netflix en de video-on-demanddienst wist erg snel door te breken. Een jaar later was het dus de beurt aan de zuiderburen en voor Lex Bird Media aanleiding om ook voor het eerst over de grens te kijken. Het zusje van Netflix-Nederland.nl was geboren met Netflix in Belgie.

Dagelijkse updates

Op NetflixInBelgie.be wordt dagelijks bericht over alles rondom de dienst. Denk daarbij aan het nieuwe aanbod van films, series en documentaires die dagelijks verschijnen. Daarnaast nieuws over de dienst en series van Netflix. Er worden namelijk steeds meer Netflix Originals uitgegeven. Tevens zijn er vaste rubrieken, een weekoverzicht, een nieuwsflits en veel achtergrondinformatie. Want hoe krijg je Netflix op je televisie, hoe pas je instellingen aan en wanneer kun je een nieuw seizoen van je favoriete serie verwachten? Dit alles is op de officieuze fan- en informatiesite te vinden.

Bezoek NetflixInBelgie.be

Streamingaanbod.nl

Videoland is jarenlang een vast beeld in de winkelstraat geweest. Wilde je een filmpje kijken, dan huurde je er eentje bij Videoland. Eerst een videoband, later de dvd. Door de komst van streamingdiensten en de mogelijkheid om online films te huren, verdwenen de winkels. Nu is Videoland terug, maar wel als video-on-demanddienst.

RTL legt de basis

RTL Nederland heeft Videoland gekocht en met het zeer grote archief van RTL werd een basis gelegd voor een all you can watch pakket, net zoals Netflix heeft geïntroduceerd. Videoland is dan ook goed te vergelijken als de Nederlandse versie, met ook veel Nederlandstalig aanbod van films en series.

Steeds meer eigen series

Op Streamingaanbod.nl wordt dagelijks het nieuwe aanbod gebracht. Met Zwarte Tulp als eerste succesvolle serie worden er nu ook speciaal titels gemaakt voor Videoland. In 2016 komt daar een stroomversnelling van, waardoor er ook steeds meer nieuws verschijnt over Videoland. Dit alles wordt uitgebreid belicht op Streamingaanbod.nl.

Bezoek: Streamingaanbod.nl