Lex Bird Media maakt, beheert en onderhoudt de online projecten zelf, maar doet niet alles in zijn eentje. Lex Bird heeft dan ook diverse partners waar hij mee samen werkt.

webtalislogo

Webtalis wordt beheerd door Maikel van de Weerd en is de thuisbasis voor veel gebruikers van WordPress. Webtalis leert je de ins en outs over WordPress of je kunt hulp inschakelen wanneer je er zelf de tijd of kennis niet voor hebt. Van technische ondersteuning, tot onderhoud van websites. Tips en trucs om slim van WordPress gebruik te kunnen maken, tot maandelijkse artikelen over handige plugins. Voor Lex Bird Media levert Webtalis technische ondersteuning.

WissMedia-Logo-artikelWissMedia is in januari 2015 opgericht door Jasper Wiss. Onder WissMedia vallen alle journalistieke werkzaamheden van Jasper. Deze werkzaamheden worden zowel online als offline uitgevoerd. Momenteel ligt de focus op sport en streamingdiensten. Samen met WissMedia werkt Lex Bird Media aan TweedeDivisie.org, Netflix-Nederland.nl, NetflixInBelgie.be en Streamingaanbod.nl.

SamminiSammini is opgericht in het voorjaar van 2016 en levert voor Lex Bird Media journalistieke diensten.