Dartinfo.nl

Darts is weer helemaal hot in Nederland. Michael van Gerwen is niet te stoppen en de nummer één van de wereld. Raymond van Barneveld staat nog altijd aan de top en Jelle Klaasen tikt de top tien van de wereld aan. Tevens breken er veel Nederlandse talenten door bij de PDC.

PDC Darts

Dartinfo.nl volgt alle verrichtingen van de darters binnen de PDC. De Professional Dars Corporation heeft de macht in dartsland de afgelopen twintig jaar steeds strakker in handen gekregen. Inmiddels spelen alle topspelers bij de PDC, zoals Van Barneveld, Van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Adrian Lewis, James Wade, Peter Wright en ga zo nog maar even door.

Dartinfo.nl

Dartinfo.nl volgt al een kleine tien jaar PDC Darts op de voet. Verslagen van alle wedstrijden, nieuws, voorbeschouwingen en analyses. Daarnaast zijn in de database van Dartinfo.nl de uitslagen van alle televisietoernooien van de afgelopen vijftien jaar terug te vinden en hebben alle spelers hun eigen pagina met de al hun gegevens, de laatste uitslagen en een erelijst.

Bezoek Dartinfo.nl