Netflix-Nederland.nl

Netflix is pas drie jaar in Nederland, toch kun je het al bijna niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. De streamingdienst heeft televisie kijken veranderd en de lineaire televisie flink in de verdrukking gebracht. Op Netflix-Nederland.nl wordt sinds de lancering van Netflix in ons land volop bericht over de dienst.

Nederland was snel overtuigd

In de zomer van 2013 maakte Netflix bekend om naar Nederland te komen. Na Groot-Brittannië en de Scandinavische landen waren we daarmee één van de eerste landen in Europa. Het bleek een gouden zet van de video on demanddienst. Na de lancering in september was er een aantal maanden van twijfel. Want was het aanbod wel groot genoeg en waarom zou ik gaan betalen voor films en series die ook (illegaal) gedownload konden worden. Rond de kerstperiode sloeg dat gevoel om. Het gemak van Netflix ging als een lopend vuurtje rond. Nieuwe series werden ontdekt zoals House of Cards en Orange is the New Black. Inmiddels is Netflix een grote speler in ons land.

Officieuze fan- en informatiesite

Op Netflix-Nederland.nl wordt dagelijks bericht over alles rondom de dienst. Denk daarbij aan het nieuwe aanbod van films, series en documentaires die dagelijks verschijnen. Daarnaast nieuws over de dienst en series van Netflix. Er worden namelijk steeds meer Netflix Originals uitgegeven. Tevens zijn er vaste rubrieken, een weekoverzicht, een nieuwsflits en veel achtergrondinformatie. Want hoe krijg je Netflix op je televisie, hoe pas je instellingen aan en wanneer kun je een nieuw seizoen van je favoriete serie verwachten? Dit alles is op de officieuze fan- en informatiesite te vinden.

Bezoek Netflix-Nederland.nl