NetflixInBelgie.be

Netflix is de wereld aan het veroveren en in het najaar van 2014 was ook België aan de beurt. De streamingdienst lanceerde in één week tijd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg én dus in België. Het was het startschot voor NetflixInBelgie.be.

Zusje van Netflix-Nederland.nl

Nederland werd een jaar eerder aangedaan door Netflix en de video-on-demanddienst wist erg snel door te breken. Een jaar later was het dus de beurt aan de zuiderburen en voor Lex Bird Media aanleiding om ook voor het eerst over de grens te kijken. Het zusje van Netflix-Nederland.nl was geboren met Netflix in Belgie.

Dagelijkse updates

Op NetflixInBelgie.be wordt dagelijks bericht over alles rondom de dienst. Denk daarbij aan het nieuwe aanbod van films, series en documentaires die dagelijks verschijnen. Daarnaast nieuws over de dienst en series van Netflix. Er worden namelijk steeds meer Netflix Originals uitgegeven. Tevens zijn er vaste rubrieken, een weekoverzicht, een nieuwsflits en veel achtergrondinformatie. Want hoe krijg je Netflix op je televisie, hoe pas je instellingen aan en wanneer kun je een nieuw seizoen van je favoriete serie verwachten? Dit alles is op de officieuze fan- en informatiesite te vinden.

Bezoek NetflixInBelgie.be